Ćwiczenia z mikrobiologii ogólnej i mikrobiologii żywności

-24%

Ćwiczenia z mikrobiologii ogólnej i mikrobiologii żywności

1 opinia

Format:

pdf, ibuk

DODAJ DO ABONAMENTU

WYBIERZ RODZAJ DOSTĘPU

29,64  39,00

Format: pdf

 

Dostęp online przez myIBUK

WYBIERZ DŁUGOŚĆ DOSTĘPU

Cena początkowa: 39,00 zł (-24%)

Najniższa cena z 30 dni: 29,64 zł  


29,64

w tym VAT

TA KSIĄŻKA JEST W ABONAMENCIE

Już od 24,90 zł miesięcznie za 5 ebooków!

WYBIERZ SWÓJ ABONAMENT

Podręcznik przeznaczony jest głównie dla studentów technologii żywności i żywienia człowieka, biotechnologii oraz dietetyki. Opracowanie służyć ma zdobyciu usystematyzowanej wiedzy o mikrobiologii żywności i opanowaniu metod kontroli mikrobiologicznej, co jest niezbędne, aby zapewnić właściwą jakość produktów żywnościowych. W części I, dotyczącej mikrobiologii ogólnej, przedstawiono zasady pracy w laboratorium mikrobiologicznym, podstawowe wiadomości na temat bakterii, wirusów i grzybów mikroskopowych oraz klasyczne metody badań pozwalające na charakterystykę morfologiczną i fizjologiczną tych mikroorganizmów. Część II zawiera podstawowe wiadomości teoretyczne i praktyczne z mikrobiologii żywności.


Rok wydania2015
Liczba stron205
KategoriaMikrobiologia
WydawcaUniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
ISBN-13978-83-7259-409-9
Numer wydania3
Informacja o sprzedawcyePWN sp. z o.o.

Ciekawe propozycje