POLECAMY
Autor:
Ewa Babicz-Zielińska, Agnieszka Bartoszek, Bronisław Drozdowski, Barbara Piotrowska, Piotr Przybyłowski, Jarosława Rutkowska, Maria Sadowska, Zdzisław E. Sikorski, Andrzej Stołyhwo, Barbara Wróblewska
Redakcja:
Wydawca:
Format:
ibuk
Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności
Chemiczne i biologiczne właściwości witamin
Odżywcze i funkcjonalne cechy masła
Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych
Plik pdf ma postać skanów co uniemożliwia przeszukiwanie tekstu.
Rok wydania | 2012 |
---|---|
Liczba stron | 246 |
Kategoria | Inne |
Wydawca | Wydawnictwo WNT |
ISBN-13 | 978-83-63623-87-6 |
Numer wydania | 6 |
Język publikacji | polski |
Informacja o sprzedawcy | ePWN sp. z o.o. |
POLECAMY
Ciekawe propozycje