Przetwórstwo żywności, produkcja i logistyka COVID-19 – najlepsze praktyki i listy kontrolne

Przetwórstwo żywności, produkcja i logistyka COVID-19 – najlepsze praktyki i listy kontrolne

1 opinia

Format:

pdf, ibuk

DODAJ DO ABONAMENTU

WYBIERZ RODZAJ DOSTĘPU

10,40

Format: pdf

Cena początkowa:

Najniższa cena z 30 dni: 5,20 zł  


10,40

w tym VAT

TA KSIĄŻKA JEST W ABONAMENCIE

Już od 24,90 zł miesięcznie za 5 ebooków!

WYBIERZ SWÓJ ABONAMENT

Jak zabezpieczyć produkcję przed COVID-19? Czy chcesz dowiedzieć się jak zapewnić ciągłość przedsiębiorstwa w trakcie pandemii? Pobierz praktyczny e- book dla dostawców i producentów żywności. Wykorzystaj opisane wskazówki, aby zachować bezpieczeństwo sanitarno – epidemiologiczne w swoim zakładzie pracy.


Rok wydania2021
Liczba stron48
KategoriaŻywienie
WydawcaWiedza i Praktyka
ISBN-13978-83-269-9646-7
Język publikacjipolski
Informacja o sprzedawcyePWN sp. z o.o.

Ciekawe propozycje