S p i s t r e ś c i
3-10. Gęstość odżywcza bundzu koziego,
owczego i kozio-krowiego na podstawie
zawartości składników mineralnych
Nutrient density of mineral ingredients in goat,
goat-sheep and goat-cow cheese
Jolanta Baran
11-32. Przyrodnicze i społeczne skutki
powstania zbiornika dobczyckiego
w świetle opinii mieszkańców
Natural and social consequences of creation of the
dobczyce reservoir
Agnieszka Topa
33-47. Konsumencka ocena atrakcyjności
jogurtów
Consumer evaluation of yogurt attractiveness
Magdalena Dykiel, Bernadetta Bienia, Jolanta Baran,
Ewelina Haręzga-Ciurkot


Rok wydania2021
Liczba stron53
KategoriaCzasopisma naukowe
WydawcaStowarzyszenie Młodych Naukowców
Numer wydania1
Język publikacjipolski
Informacja o sprzedawcyePWN sp. z o.o.

Ciekawe propozycje