POLECAMY
Redakcja:
Wydawca:
Format:
ibuk
S p i s t r e ś c i
3-10. Gęstość odżywcza bundzu koziego,
owczego i kozio-krowiego na podstawie
zawartości składników mineralnych
Nutrient density of mineral ingredients in goat,
goat-sheep and goat-cow cheese
Jolanta Baran
11-32. Przyrodnicze i społeczne skutki
powstania zbiornika dobczyckiego
w świetle opinii mieszkańców
Natural and social consequences of creation of the
dobczyce reservoir
Agnieszka Topa
33-47. Konsumencka ocena atrakcyjności
jogurtów
Consumer evaluation of yogurt attractiveness
Magdalena Dykiel, Bernadetta Bienia, Jolanta Baran,
Ewelina Haręzga-Ciurkot
Rok wydania | 2021 |
---|---|
Liczba stron | 53 |
Kategoria | Czasopisma naukowe |
Wydawca | Stowarzyszenie Młodych Naukowców |
Numer wydania | 1 |
Język publikacji | polski |
Informacja o sprzedawcy | ePWN sp. z o.o. |
POLECAMY
Ciekawe propozycje