Warzywa. Lecznicze właściwości. Porady lekarza rodzinnego

1 opinia

Format:

pdf

WYBIERZ RODZAJ DOSTĘPU

1,30  2,00

Format: pdf

1,302,00

cena zawiera podatek VAT

Poznaj właściwości lecznicze najpopularniejszych warzyw, a także ich zastosowanie w kuchni i kosmetyce. Znajdziesz tu również informacje na temat tego, jak wzmocnić odporność organizmu, jak zdrowo się odżywiać, jaka żywność może osłabiać organizm, jak właściwie przygotowywać dania z warzyw. Poradnik skierowany jest do każdego, kto chce zadbać o swoje zdrowie i pragnie uważniej przyjrzeć się codziennej diecie. Polecamy również e-booki: „Owoce. Lecznicze właściwości”, „Owoce egzotyczne”.


WydawcaLITERAT HENRYK PŁONCZYŃSKI
ISBN-13978-83-7898-438-2
Język publikacjipolski
Informacja o sprzedawcyRavelo Sp. z o.o.

INNE EBOOKI AUTORA

EBOOKI WYDAWCY

Ciekawe propozycje

Spis treści

[]Wstęp    1
[]Zdrowe odżywianie – wskazówki na co dzień    1
  Jak wzmocnić odporność organizmu?    2
  Jaka żywność może osłabiać organizm?    3
  Dlaczego warto jeść warzywa?    4
  Jak przygotowywać dania z warzyw?    5
  Terapia sokami ze świeżych warzyw    6
  Warzywa    8
  Brokuł    9
  Burak czerwony    10
  Cebula    13
  Chrzan    15
  Czosnek    16
  Fasola    19
  Kapusta    22
  Karczoch    24
  Marchew    25
  Papryka    27
  Pietruszka    30
  Rzodkiew czarna    31
RozwińZwiń
W celu zapewnienia wysokiej jakości świadczonych przez nas usług, nasz portal internetowy wykorzystuje informacje przechowywane w przeglądarce internetowej w formie tzw. „cookies”. Poruszając się po naszej stronie internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas „cookies”. Informacje o przechowywaniu „cookies”, warunkach ich przechowywania i uzyskiwania dostępu do nich znajdują się w Regulaminie.

Nie pokazuj więcej tego powiadomienia