POLECAMY
Autor:
Emilia Barbara Cybulska, Janina Grabowska, Krystyna Palka, Antoni Rutkowski, Zdzisław E. Sikorski, Józef Synowiecki, Jadwiga Wilska-Jeszka
Redakcja:
Wydawca:
Format:
ibuk
W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego Chemia żywności uwzględniono aktualną wiedzę o wpływie chemicznych właściwości składników żywności, dodatków i substancji skażających na szeroko rozumianą jakość produktów żywnościowych.
Książka polecana dla studentów i pracowników naukowych uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a także bromatologią i żywieniem człowieka.
Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych.
Plik pdf ma postać skanów co uniemożliwia przeszukiwanie tekstu.
Rok wydania | 2012 |
---|---|
Liczba stron | 234 |
Kategoria | Inne |
Wydawca | Wydawnictwo WNT |
ISBN-13 | 978-83-63623-85-2 |
Numer wydania | 6 |
Język publikacji | polski |
Informacja o sprzedawcy | ePWN sp. z o.o. |
POLECAMY
Ciekawe propozycje