X

  Wstęp 1
  Dolegliwości układu pokarmowego 2
  Wymioty i nudności 2
  Zgaga 2
  Zaparcia 3
  Wzdęcia 4
  Biegunka 4
  Niestrawność 5
  Sprzęt do gotowania na parze 6
  Koszyk lub sitko 6
  Parowar 7
  Szybkowar 7
  Zasady gotowania na parze 8
  Stosowanie przypraw i ziół 10
  Przepisy 12
  Zupa z zielonego groszku 12
  Zupa pomidorowa 13
  Knedle drożdżowe z owocami 14
  Kluski na parze 15
  Talerz warzyw 16
  Ziemniaki z twarogiem 17
  Brokuły z migdałami 18
  Pomidory faszerowane kaszą 19
  Warzywa z kaszą kuskus 20
  Tofu z warzywami 21
  Roladki rybne 22
  Łosoś w sosie pomidorowym 23
  Halibut z cukinią i marchewką 24
  Flądra w ziołach 25
  Kurczak w płatkach migdałowych 26
  Indyk z marchewką i groszkiem 27
  Wieprzowina z kalafiorem 28
  Klopsy ziołowe 29
  Zabaglione 30
  Krem czekoladowy 31
  Zasady zdrowego odżywiania 32
Gotowanie na parze
- 55%

SZCZEGÓŁY WYDANIA

Spis treści

Liczba stron

36

Kategoria

Poradniki

ISBN-13

978-83-7774-437-6

Numer wydania

1

Język publikacji

polski

Rozmiary plików do pobrania

pdf - 6,25 MB

Akceptowalne sposoby płatności

Karta kredytowa, przelew elektroniczny, płatny SMS

Informacja o sprzedawcy

Ravelo Sp. z o.o.

0.0 / 5 (0 głosów)
bookPrzeczytaj bezpłatny fragment slide
Szybki zakup
Kup i pobierz. Formaty plików: pdf
X Format PDF

PDF jest formatem publikacji elektronicznych charakteryzującym się stałym układem tekstu oraz ilustracji i nie dopasowuje się dowolnie do szerokości ekranu. Pliki PDF mogą zawierać interaktywne spisy treści, linkujące przypisy i inne rozwiązania stosowane w tekstach elektronicznych.

Więcej informacji o formacie i wymaganiach technicznych PDF
 
X Znak wodny

Zabezpieczenie to zwane również potocznie watermarkiem. Zabezpieczenie nakłada się na pliki indywidualnie i niepowtarzalnie w sposób jawny i ukryty. Każdy zakupiony e-book/audiobook staje się unikatowy i pozwala na jednoznacznie określenie właściciela pliku w przypadku nieuprawnionego użytkowania polegającego np. na umieszczeniu ebooka w internetowych serwisach wymiany plików. Jest to rozwiązanie, które bez względu na system operacyjny nie wymaga od użytkowników zakupu ani instalacji żadnego dodatkowego oprogramowania do odczytywania plików co czyni je bardzo wygodnym i popularnym.

Więcej informacji o zabezpieczeniu znakiem wodnym

2,00

0,90

Kup teraz
Kup na prezent »   

Opis

Praktyczny poradnik kulinarny zawierający wskazówki dotyczące gotowania na parze (zasady gotowania na parze, opis sprzętu, stosowanie przypraw i ziół), reguł zdrowego odżywiania w dolegliwościach układu pokarmowego, a także ciekawe pomysły na zdrowe i szybkie obiady, kolacje czy desery (przy każdym daniu podano czas przygotowania i liczbę porcji). Przykładowe przepisy: zupa z zielonego groszku, knedle drożdżowe z owocami, brokuły z migdałami, warzywa z kaszą kuskus, łosoś w sosie pomidorowym, flądra w ziołach, wieprzowina z kalafiorem, klopsy ziołowe, zabaglione.


Inne ebooki autora Inne ebooki wydawcy Bestsellery w kategorii

Oceny użytkowników

Średnia ocena: ( 0 )
0
0
0
0
0
Oceń:  
Opinie użytkowników
Bądź pierwszy!