Kuchnia chińska

1 opinia

Format:

epub, mobi

WYBIERZ RODZAJ DOSTĘPU

26,05  30,29

Format: epub, mobi

26,0530,29

cena referencyjna

cena zawiera podatek VAT

Konfucjusz dał dwa tysiące lat temu swym rodakom naukową wykładnię jak należy jeść. Według filozofa mięsa nie powinno być więcej niż warzyw, a każde danie powinno zawierać trochę imbiru. Poza tym ten wielki filozof nigdy nie zjadłby czegoś, co nie zostało dokładnie pokrojone. Właśnie te naukowe podstawy chińskiej diety sprawiają, że chińskie jedzenie jest szczególnie odżywcze i zdrowe. Tajniki chińskiej kuchni przybliża polskiemu czytelnikowi podróżnik i domorosły filozof Kazik Ronhard.


Rok wydania2020
Liczba stron148
KategoriaPoradniki
WydawcaRidero IT Solution
ISBN-13978-83-8221-968-5
Język publikacjipolski
Informacja o sprzedawcyePWN sp. z o.o.

EBOOKI WYDAWCY


PayPo - Promocja!

Ciekawe propozycje

Informacja o cookies
Strona ibuk.pl korzysta z plików cookies w celu dostarczenia Ci oferty jak najlepiej dopasowanej do Twoich oczekiwań i preferencji, jak również w celach marketingowych i analitycznych.
Nasi partnerzy również mogą używać ciasteczek do profilowania i dopasowywania do Ciebie pokazywanych treści na naszych stronach oraz w reklamach.
Poprzez kontynuowanie wizyty na naszej stronie wyrażasz zgodę na użycie tych ciasteczek. Więcej informacji, w tym o możliwości zmiany ustawień cookies, znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.

Nie pokazuj więcej tego powiadomienia