Ekologia żywności, środowiska i zdrowia człowieka

-24%

Ekologia żywności, środowiska i zdrowia człowieka

1 opinia

Format:

pdf, ibuk

DODAJ DO ABONAMENTU

WYBIERZ RODZAJ DOSTĘPU

19,00  25,00

Format: pdf

 

Dostęp online przez myIBUK

WYBIERZ DŁUGOŚĆ DOSTĘPU

Cena początkowa: 25,00 zł (-24%)

Najniższa cena z 30 dni: 16,00 zł  


19,00

w tym VAT

TA KSIĄŻKA JEST W ABONAMENCIE

Już od 24,90 zł miesięcznie za 5 ebooków!

WYBIERZ SWÓJ ABONAMENT

Monografia została zredagowana na podstawie artykułów przygotowanych przez uczestników 49. Międzynarodowego Seminarium Kół Naukowych
w Olsztynie ,,Koła Naukowe Szkołą Twórczego Działania”, które odbyło się
w Uniwersytecie Warmińsko-Mazurskim w Olsztynie 24-25 września 2020
roku. Opracowanie zawiera prace z zakresu nauk biologicznych, medycznych,
o żywności i o zdrowiu.
Jest to edycja wyjątkowa, ponieważ zarówno Organizatorom, jak i Uczestnikom przyszło zmierzyć się z pandemią koronawirusa COVID-19, która od
marca do czerwca 2020 roku uniemożliwiała spotkania osobiste, pracę w laboratoriach badawczych uniwersytetów i wielokrotnie dokończenie badań będących
podstawą wystąpień seminaryjnych. Nas, jako Organizatorów przedsięwzięcia,
zaistniała sytuacja szczególnie dotknęła. Zmuszeni byliśmy do przesunięcia
terminu Konferencji z 23-24 kwietnia na 24-25 września 2020 roku oraz przeprowadzenia jej w formie zdalnej. Jest to pierwsza edycja MSKN realizowana
w ten sposób, co wymagało od nas przecierania ścieżek dotyczących przepisów,
które umożliwiłyby przeprowadzenie obrad online rzetelnie i zadowalająco dla
każdej ze stron.


Rok wydania2020
Liczba stron473
KategoriaEkologia i ochrona środowiska
WydawcaWydawnictwo Naukowe E Book
ISBN-13978-83-662-6474-8
Numer wydania1
Język publikacjipolski
Informacja o sprzedawcyePWN sp. z o.o.

Ciekawe propozycje