Wybrane zagadnienia z zakresu przemysłu spożywczego oraz zarządzania i inżynierii produkcji, t. 1 Środowisko – Roślina – Zwierzę – Produkt

Wybrane zagadnienia z zakresu przemysłu spożywczego oraz zarządzania i inżynierii produkcji, t. 1 Środowisko – Roślina – Zwierzę – Produkt

1 opinia

Format:

ibuk

Norma PN-EN ISO/IEC 17025:2017 „Ogólne wymagania dotyczące kompetencji laboratoriów badawczych i wzorcujących” jest jednym z dokumentów, na podstawie którego laboratoria badawcze i wzorcujące mogą uzyskać potwierdzenie swojej bezstronności oraz tym samym zaufanie potencjalnych klientów. Jest to szczególnie istotnie w aspekcie problematyki zrównoważonego rozwoju, w tym ochrony środowiska. Polski Komitet Normalizacyjny 31 stycznia 2018 r. zatwierdził obecną formę tego dokumentu, tym samym zastępując nieaktualną już normę PN-EN ISO/IEC 17025:2005. Dokument ten jest Normą Europejską utworzoną w języku angielskim, francuskim i niemieckim, jest przetłumaczony przez Polski Komitet Normalizacyjny na język polski. Powyższa norma obowiązuje w krajach należących do CEN i CENELEC, umożliwiając jednakowe działanie laboratoriów w wielu europejskich państwach [PN-EN ISO/IEC 17025:2017].


Liczba stron130
WydawcaUniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
ISBN-13978-83-7259-326-9
Język publikacjipolski
Informacja o sprzedawcyePWN sp. z o.o.

Ciekawe propozycje

W celu zapewnienia wysokiej jakości świadczonych przez nas usług, nasz portal internetowy wykorzystuje informacje przechowywane w przeglądarce internetowej w formie tzw. „cookies”. Poruszając się po naszej stronie internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas „cookies”. Informacje o przechowywaniu „cookies”, warunkach ich przechowywania i uzyskiwania dostępu do nich znajdują się w Regulaminie.

Nie pokazuj więcej tego powiadomienia