Dieta bezglutenowa

Porady Lekarza Rodzinnego

1 opinia

Format:

pdf, ibuk

DODAJ DO ABONAMENTU

WYBIERZ RODZAJ DOSTĘPU

2,03  2,90

Format: pdf

 

Dostęp online przez myIBUK

WYBIERZ DŁUGOŚĆ DOSTĘPU

2,032,90

cena zawiera podatek VAT

TA KSIĄŻKA JEST W ABONAMENCIE

Już od 19,90 zł miesięcznie za 5 ebooków!

WYBIERZ SWÓJ ABONAMENT

Co to jest celiakia? Co to jest nietolerancja glutenu? Co jest dozwolone, a co zabronione w diecie bezglutenowej? W poradniku znajdziesz odpowiedzi na te pytania, praktyczne wskazówki, a także przepisy na smaczne dania bez glutenu.


Liczba stron32
WydawcaLITERAT HENRYK PŁONCZYŃSKI
ISBN-13978-83-8114-780-4
Język publikacjipolski
Informacja o sprzedawcyePWN sp. z o.o.

EBOOKI WYDAWCY

Ciekawe propozycje

Spis treści

  Co to jest gluten?
  Co to jest celiakia?
  Diagnostyka w celiakii
  Co to jest nietolerancja glutenu?
  Odżywianie bezglutenowe
  Produkty dozwolone i zabronione
  Przepisy
  Chleb kukurydziany z serem feta
  Bułeczki kukurydziane
  Pasty do pieczywa
  Pasta z soczewicy – hummus
  Pasta jajeczna
  Pasta z awokado
  Sałatka z serem feta
  Sałatka z mozzarellą i jajkiem
  Warzywa po chińsku
  Zapiekanka warzywna
  Zapiekanka szpinakowa z polentą
  Zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami
  Amarantus z kurczakiem i warzywami
  Kasza quinoa z warzywami
  Pasztet z soczewicy
  Placki gryczane
  Placki z mąki kukurydzianej
  Pasta sojowo-pomidorowa
  Stek z tuńczyka z warzywami
  Ryba z grzybami
  Ciasto czekoladowe
  Sernik wiedeński
  Bananowe babeczki
RozwińZwiń
W celu zapewnienia wysokiej jakości świadczonych przez nas usług, nasz portal internetowy wykorzystuje informacje przechowywane w przeglądarce internetowej w formie tzw. „cookies”. Poruszając się po naszej stronie internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas „cookies”. Informacje o przechowywaniu „cookies”, warunkach ich przechowywania i uzyskiwania dostępu do nich znajdują się w Regulaminie.

Nie pokazuj więcej tego powiadomienia