Geographia. Studia et Dissertationes. T. 32

1 ocena

Format:

pdf, ibuk

DODAJ DO ABONAMENTU

WYBIERZ RODZAJ DOSTĘPU

12,55  14,76

Format: pdf

 

Dostęp online przez myIBUK

WYBIERZ DŁUGOŚĆ DOSTĘPU

6,15

Wypożycz na 24h i opłać sms-em

12,5514,76

cena zawiera podatek VAT

ZAPŁAĆ SMS-EM

TA KSIĄŻKA JEST W ABONAMENCIE

Już od 19,90 zł miesięcznie za 5 ebooków!

WYBIERZ SWÓJ ABONAMENT

Na niniejszy tom składają się opracowania dotyczące: erozji gleb leśnych; przewietrzania dolin w świetle warunków morfologicznych Ojcowskiego Parku Narodowego; roli roślinności jako inżynierów systemowych w regeneracji odkształconych przez człowieka ekosystemów piaszczystych; pagórków fitogenicznych jako specyficznych form rzeźby; współczesnego stanu egzogeoekologicznego Zatoki Cziwyrkujskiej i przesmyku Miagkaja Karga (Bajkał), a także usług gastronomicznych w Sosnowcu.


Liczba stron128
WydawcaUniwersytet Śląski
Numer wydania1
Język publikacjipolski
Informacja o sprzedawcyRavelo Sp. z o.o.

EBOOKI WYDAWCY

Ciekawe propozycje

Spis treści

  Spis rzeczy
  
  Ladislav B u z e k : Erozja gleb leśnych /    7
  
  Jolanta R a d o s z: Przewietrzanie dolin w świetle warunków morfologicznych Ojcowskiego Parku Narodowego /    35
  
  Oimahmad R a h m o n o v: Rola roślinności jako inżynierów systemowych w regeneracji odkształconych przez człowieka ekosystemów piaszczystych /    57
  
  Oimahmad R a h m o n o v, Walerian A. S n y t k o, Walerij P. C z i c z a g o w, Tadeusz S z c z y p e k: Pagórki fitogeniczne jako specyficzne formy rzeźby /    71
  
  Jurij B. T r z c i n s k i j , Elena A. K o z y r i e w a, Tadeusz S z c z y p e k: Współczesny stan egzogeoekologiczny Zatoki Cziwyrkujskiej i przesmyku Miagkaja Кarga (Bajkał) /    79
  
  Edward D u ś, Elżbieta Z u z a ń s k a-Ż y ś k o: Usługi gastronomiczne w Sosnowcu /    101
RozwińZwiń
W celu zapewnienia wysokiej jakości świadczonych przez nas usług, nasz portal internetowy wykorzystuje informacje przechowywane w przeglądarce internetowej w formie tzw. „cookies”. Poruszając się po naszej stronie internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas „cookies”. Informacje o przechowywaniu „cookies”, warunkach ich przechowywania i uzyskiwania dostępu do nich znajdują się w Regulaminie.

Nie pokazuj więcej tego powiadomienia