Kuchnia dla zapracowanych

Kuchnia dla zapracowanych

Nie trać czasu w kuchni Trać zbędne kilogramy

1 opinia

Format:

ibuk

WYBIERZ RODZAJ DOSTĘPU

 

Dostęp online przez myIBUK

WYBIERZ DŁUGOŚĆ DOSTĘPU

6,15

Wypożycz na 24h i opłać sms-em

10,98

cena zawiera podatek VAT

ZAPŁAĆ SMS-EM

TA KSIĄŻKA JEST W ABONAMENCIE

Już od 19,90 zł miesięcznie za 5 ebooków!

WYBIERZ SWÓJ ABONAMENT

Jak sobie ułatwić pracę w kuchni, nie tracić w niej czasu, jak stracić zbędne kilogramy oraz jak dbać o serce ograniczając spożycie tłuszczu? Odpowiedź na te pytania znajdziesz w tej książce! Zawarto w niej 4-tygodniowe menu wg norm kanadyjskich i amerykańskich, przepisy na szybkie potrawy o małej zawartości tłuszczu, listę zakupów na cały tydzień. wartość odżywczą produktów w tabelach, plan gry - jak krok po kroku przygotować posiłki oraz program ćwiczeń uaktywniających.


Liczba stron184
WydawcaPZWL Wydawnictwo Lekarskie
ISBN-13978-83-2002-801-0
Numer wydania1
Język publikacjipolski
Informacja o sprzedawcyRavelo Sp. z o.o.

Ciekawe propozycje

Spis treści

[]CO NAS NAPADŁO?: Nasza historia    1
  ZASMAKUJ W ZMIANIE: O naszym planie    2
  JAK KORZYSTAĆ Z TEJ KSINŻKI: Wykorzystanie wszystkich walorow tej ksiażki    3
  WARTOŚĆ ODŻYWCZA PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH: O kaloriach, dietach i ćwiczeniach    4
  JAK CZYTAĆ TABELE:„WARTOŚĆ ODŻYWCZA PRODUKTÓW”: Jak liczyłyśmy kalorie    6
  JAK ROBIĆ ZAKUPY: Czytaj informacje na etykietach    7
  KANADYJSKI PRZEWODNIK ŻYWIENIOWY    8
  AMERYKAŃSKA PIRAMIDA ŻYWIENIOWA    10
  UNIKANIE SIŁOWNI: Po co ćwiczyć?    12
  MENU NA 1. TYDZIEŃ    15
    Zaopatrzenie spiżarni    16
    Lista zakupow    17
    Przepisy    21
  WSKAZÓWKI DOTYCZNCE JEDZENIA W RESTAURACJI: Wybieraj chude potrawy    54
  MENU NA 2. TYDZIEŃ    57
    Zaopatrzenie spiżarni    58
    Lista zakupów    59
    Przepisy    63
  MENU NA 3. TYDZIEŃ    95
    Zaopatrzenie spiżarni    96
    Lista zakupów    97
    Przepisy    101
  ZDROWE PRZEKĄSKI DLA DZIECI: Daj im zdrowy wybór    122
  PRZEMYCAMY SKŁADNIKI ODŻYWCZE: Gdy stołownicy grymasza    128
  MENU NA 4. TYDZIEŃ    137
    Zaopatrzenie spiżarni    138
    Lista zakupów    139
    Przepisy    143
  WSZYSTKO DOMOWEJ ROBOTY: Przepisy dla purystów    175
  INDEKS MENU    181
RozwińZwiń
W celu zapewnienia wysokiej jakości świadczonych przez nas usług, nasz portal internetowy wykorzystuje informacje przechowywane w przeglądarce internetowej w formie tzw. „cookies”. Poruszając się po naszej stronie internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas „cookies”. Informacje o przechowywaniu „cookies”, warunkach ich przechowywania i uzyskiwania dostępu do nich znajdują się w Regulaminie.

Nie pokazuj więcej tego powiadomienia