Kuchnia dla zapracowanych

Kuchnia dla zapracowanych

Nie trać czasu w kuchni Trać zbędne kilogramy

1 opinia

Format:

ibuk

WYBIERZ RODZAJ DOSTĘPU

 

Dostęp online przez myIBUK

WYBIERZ DŁUGOŚĆ DOSTĘPU

6,15

Wypożycz na 24h i opłać sms-em

10,98

cena zawiera podatek VAT

ZAPŁAĆ SMS-EM

TA KSIĄŻKA JEST W ABONAMENCIE

Już od 19,90 zł miesięcznie za 5 ebooków!

WYBIERZ SWÓJ ABONAMENT

Jak sobie ułatwić pracę w kuchni, nie tracić w niej czasu, jak stracić zbędne kilogramy oraz jak dbać o serce ograniczając spożycie tłuszczu? Odpowiedź na te pytania znajdziesz w tej książce! Zawarto w niej 4-tygodniowe menu wg norm kanadyjskich i amerykańskich, przepisy na szybkie potrawy o małej zawartości tłuszczu, listę zakupów na cały tydzień. wartość odżywczą produktów w tabelach, plan gry - jak krok po kroku przygotować posiłki oraz program ćwiczeń uaktywniających.


Liczba stron184
WydawcaPZWL Wydawnictwo Lekarskie
ISBN-13978-83-2002-801-0
Numer wydania1
Język publikacjipolski
Informacja o sprzedawcyRavelo Sp. z o.o.

Ciekawe propozycje

Spis treści

  PRZEDMOWA DO WYDANIA POLSKIEGO IV
  
  OD WYDAWCY V
  
  PODZIĘKOWANIA VI
  
  
  CO NAS NAPADŁO?: Nasza historia     1
  
  ZASMAKUJ W ZMIANIE: O naszym planie     2
  
  JAK KORZYSTAĆ Z TEJ KSINŻKI: Wykorzystanie wszystkich walorow tej ksiażki     3
  
  WARTOŚĆ ODŻYWCZA PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH: O kaloriach, dietach i ćwiczeniach     4
  
  JAK CZYTAĆ TABELE:„WARTOŚĆ ODŻYWCZA PRODUKTÓW”: Jak liczyłyśmy kalorie     6
  
  JAK ROBIĆ ZAKUPY: Czytaj informacje na etykietach     7
  
  KANADYJSKI PRZEWODNIK ŻYWIENIOWY     8
  
  AMERYKAŃSKA PIRAMIDA ŻYWIENIOWA     10
  
  UNIKANIE SIŁOWNI: Po co ćwiczyć?     12
  
  MENU NA 1. TYDZIEŃ     15
    Zaopatrzenie spiżarni     16
    Lista zakupow     17
    Przepisy     21
  
  WSKAZÓWKI DOTYCZNCE JEDZENIA W RESTAURACJI: Wybieraj chude potrawy    54
  
  MENU NA 2. TYDZIEŃ     57
    Zaopatrzenie spiżarni     58
    Lista zakupów     59
    Przepisy     63
  
  MENU NA 3. TYDZIEŃ     95
    Zaopatrzenie spiżarni     96
    Lista zakupów     97
    Przepisy     101
  
  ZDROWE PRZEKĄSKI DLA DZIECI: Daj im zdrowy wybór     122
  
  PRZEMYCAMY SKŁADNIKI ODŻYWCZE: Gdy stołownicy grymasza     128
  
  MENU NA 4. TYDZIEŃ     137
    Zaopatrzenie spiżarni     138
    Lista zakupów     139
    Przepisy     143
  
  WSZYSTKO DOMOWEJ ROBOTY: Przepisy dla purystów     175
  
  INDEKS MENU     181
  
RozwińZwiń
W celu zapewnienia wysokiej jakości świadczonych przez nas usług, nasz portal internetowy wykorzystuje informacje przechowywane w przeglądarce internetowej w formie tzw. „cookies”. Poruszając się po naszej stronie internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas „cookies”. Informacje o przechowywaniu „cookies”, warunkach ich przechowywania i uzyskiwania dostępu do nich znajdują się w Regulaminie.

Nie pokazuj więcej tego powiadomienia