WYNIKI WYSZUKIWANIA DLA: "Barbara Wróblewska"

Znaleziono: 3 pozycji

Przeglądaj:

Sortuj według:
Wyświetl:

Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności Chemiczne i biologiczne właściwości witamin Odżywcze i funkcjonalne cechy masła Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowychPlik... więcej >

W tomie 2 omówiono:- składniki wpływające na reologiczne cechy żywności;- rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy;- nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego;- alergeny, toksyny, mutagenne i rakotwórcze składniki... więcej >

"Społeczeństwo – sport – edukacja" zawiera artykuły przedstawione w trakcie dwóch dni w ramach XV Ogólnopolskiego Zjazdu Socjologicznego, który miał miejsce we wrześniu 2013 roku w Szczecinie. Przedłożone przez autorów referatów... więcej >

Znaleziono: 3 pozycji

Przeglądaj:

Sortuj według:
Wyświetl: