RODZAJ DOSTĘPU

 

Dostęp online przez myIBUK

WYBIERZ DŁUGOŚĆ DOSTĘPU

Cena początkowa:

Najniższa cena z 30 dni: 7,00 zł  


7,00

w tym VAT

W tomie 2 omówiono:
- składniki wpływające na reologiczne cechy żywności;
- rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy;
- nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego;
- alergeny, toksyny, mutagenne i rakotwórcze składniki żywności;
- właściwości, funkcje i zasady stosowania dodatków do żywności;
- chemiczne właściwości i działanie suplementów diety;
- techniki i zasady przeprowadzania analizy żywności


Plik pdf ma postać skanów co uniemożliwia przeszukiwanie tekstu.


Rok wydania2015
Liczba stron328
KategoriaŻywienie
WydawcaWydawnictwo WNT
ISBN-13978-83-7926-245-8
Numer wydania1
Język publikacjipolski
Informacja o sprzedawcyePWN sp. z o.o.

Ciekawe propozycje